Somavedic

Jos haluamme eliminoida seuraukset, meidän täytyy ensin poistaa syy.

Somavedic-laitteen kehityksen taustalla on 15 vuoden kokemus kiinalaisesta ja ayurvedalaisesta lääketieteestä, vaihtoehtoisesta lääketieteestä sekä siihen liittyvistä aloista, ja tietysti myös tieteellinen tietämys frekvenssiterapian alalta.

Somavedic-laite pystyy täydellisesti harmonisoimaan kehon ja ympäristön jossa elämme tai liikumme suurimman osan päivästä. Suhteellisen terveet yksilöt voivat yleensä paljon paremmin Somavedicin vaikutuksen ansiosta, ja sairaana olevat saavat voimaa parantuakseen helpommin. Vaikutusta huomaat ensimmäisen muutaman viikon aikana, mutta herkemmät ihmiset tuntevat sitä heti laitteen käynnistyessä.

Meillä on 99,9 % tyytyväisiä Somavedicin omistajia

Somavedicin toimintaperiaate perustuu kattavaan tietoon ja monen vuoden tutkimukseen, joka liittyy erityisesti mineraalien ominaisuuksiin ja siihen miten mineraalien tietty värähtely vaikuttaa ympäristöön ja ihmiskehoon.

Sen merkittävien tulosten taustalla on erinomainen kokemus lukuisista bioresonanssihoitoloista, joissa Somavedicin käyttö jälkihoidossa on aina tasapainottanut sairauden vahingoittamia elimiä.

Uran

Somavedic Medic uran on täydellinen valinta mihin tahansa tiloihin, jotka kaipaavat harmonisointia. Se pystyy myös käsittelemään vettä aivan kuten Atlantik.

Tässä mallissa on hiekkapuhallettu kristallilasi, ja se vaatii erityisen huolellista käsittelyä.

Lisää ostoskoriin

Medic

Se sopii koteihin, sairaaloihin, lääkärin vastaanotolle, bioresonassin keskuksiin, hierontapaikkoihin ja kauneushoitoloihin sekä isompiin tiloihin. Mediciä on testattu ja varmennettu itsenäisesti kahdessa laboratoriossa (IGEF ja IIREC). Voit ladata molemmat todistukset nettisivuiltamme ja lukea yksityiskohdat.


Harmonie

Somavedic Harmonie sopii asuntoon tai pieneen omakotitaloon.

Harmonie vähentää geopatogeenisten vyöhykkeiden ja sähkösmogin aiheuttamia haittoja. Sen lisäksi se sisältää myös taajuuksia loisten, virusten, bakteerien ja homeiden tuhoamiseksi.